B&B De Hamshorst

Adres
Hamshorstweg 2, 7587 PM De Lutte

B&B De Hamshorst

Midden in de schatkamer van Twente ligt, verscholen in de glooiende omgeving, het landhuis de “Hamshorst”.

Verantwoord slapen

Eeuwen lang is deze hoge esgrond als boerenerf bewoond geweest. In 2006 werd hier een goed geïsoleerd Fins houten huis van zware grenen balken gebouwd, geheel energie- en CO2-neutraal. Door het gebruik van de vele grote ramen en een groen Sedum dak zit U voor uw gevoel ongezien in het coulisselandschap. Er is van autoverkeer nauwelijks sprake. Dit komt door de afgelegen ligging aan een zandpad. De stilte wordt alleen doorbroken door het fluiten van vogels en het ruisen van bomen.

De “Hamshorst” is een ideale plek om tot rust te komen, maar ook een goede uitvalsbasis voor belevenissen op zowel natuur- sportief- als cultureel-gebied. Er is een eigen entree naar twee grote comfortabele gastenkamers. De ene kamer heeft een badkamer met ligbad en massagedouche, de andere kamer heeft naast een inloopdouche een tweepersoons jacuzzi.

Ook beschikt de “Hamshorst” over een gezellige gastenruimte met kitchenette en houtkachel en een goed gevulde boekenkast. Hier wordt ook het ontbijt geserveerd. Separaat van de woning staat een hout gestookte Finse buitensauna met uitzicht over de landerijen welke U apart kunt huren.

Aantal kamers: 2

Arrangementen