Hellehond Fietsarrangement

€ 175,- per persoon

Hellehond Fietsarrangement

€ 175,- per persoon

Voor alle fietsliefhebbers heeft B&B de Hamshorst dit arrangement samengesteld.

Driedaags Hellehond fietsarrangement

U wordt om ca 13.00 ontvangen op de Hamshorst met koffie of thee en Twentse krentenwegge. Aansluitend kunt u een fiets met drie versnellingen of mountainbike uitkiezen voor een fietstocht van ongeveer 30 kilometer. Begin en eindpunt bij B&B de Hamshorst. U wordt uitgebreid geïnstrueerd over het gebruik van de fietsen en de fietskaart met fietsknooppunten. Zo kunt u zelf de uitgestippelde Hellehond fietsroute verlengen of verkorten. Onderweg geniet u van een driegangendiner, incl. welkomstdrankje, excl. overige consumpties, bij Restaurant Florilympha in het Lutterzand.

De volgende dag geniet u van een overheerlijk ontbijt naar keuze en vertrekt u met een zelf samengesteld lunchpakket, een fietsknooppunten kaart en routebeschrijving naar Bad Bentheim in Duitsland (paspoort meenemen). Na een bezoek aan het kasteel aldaar vervolgt u de aanbevolen route tot aankomst op de Hamshorst. Daar wordt u verwelkomt met een verfrissing. Totale lengte van de route is 50 km. Het is op deze route eveneens mogelijk de afstand naar behoefte te verkorten of te verlengen.

U krijgt een all-inclusieve driegangendiner aangeboden op de Hamshorst. (Voor of na het diner is het –als optie- mogelijk om gebruik te maken van de buiten sauna; zie website www.hamshorst.nl) Na het ontbijt op de derde dag wordt het arrangement beëindigd.

Prijs: € 175,00 p.p. minimaal 2 personen. Inclusief 2 overnachtingen met ontbijt, fietsen, twee 3-gangendiners, fietsroutekaart en route beschrijvingen, toegangsbewijs Slot Bad Bentheim en lunchpakket. Bij pech onderweg wordt u gratis terug vervoerd naar B&B de Hamshorst.

Fietsarrangement verlenging: € 60,00 p.p.p.d. incl. fiets, lunchpakket en pech onderweg terug vervoer service.