Fietsarrangement De Hamshorst

€ 127,50 per persoon

Fietsarrangement De Hamshorst

€ 127,50 per persoon

Twentelogies fietsaanbieding! - Gratis Fietsknooppuntenkaart - Gratis knapzaklunch - Gratis magazine Landgoed - Gratis fiets

In het hart van Twente ligt, ingepast in het landschap, het landhuis de “Hamshorst”. Eeuwen lang is deze hoge esgrond als boerenerf bewoond geweest. In 2006 werd hier een Fins houten huis van zware grenen stammen gebouwd, geheel energie- en CO2-neutraal. Door het gebruik van de vele grote ramen zit u voor uw gevoel middenin het coulisselandschap. Er is van autoverkeer nauwelijks sprake, dit komt door de afgelegen ligging aan een zandpad. De stilte wordt alleen doorbroken door het fluiten van vogels en het ruisen van bomen.

De “Hamshorst” is een ideale plek om tot rust te komen, maar ook een goede uitvalsbasis voor belevenissen op zowel natuur- sportief- als cultureel-gebied. Er zijn twee comfortabele gastenkamers. De ene kamer heeft een badkamer met ligbad en massagedouche, de andere kamer heeft naast een inloopdouche zelfs een tweepersoons jacuzzi. Ook beschikt de “Hamshorst” over een gezellige gastenruimte met kitchenette en houtkachel en een goed gevulde boekenkast. Hier wordt ook het ontbijt geserveerd. U kunt de hout gestookte Finse buitensauna apart huren.

Inhoud arrangement:

  • 2 overnachtingen inclusief ontbijt

  • Gratis fietsknooppuntenkaart

  • Gratis picknickmand

  • Gratis magazine Landgoed

  • Gratis fiets

Prijs: € 127,50 per persoon