Marskramerpad arrangement

€ 160,- p.p. o.v.v. Twentelogies

Marskramerpad arrangement

€ 160,- p.p. o.v.v. Twentelogies

Wandelen over het Marskramerpad brengt u terug naar vroegere tijden. Ooit was het immers de wandelroute van de marskramers die langs oude handelssteden als Oldenzaal, Deventer en Amersfoort trokken om hun snuisterijen en wonderzalfjes aan te bieden.

U wordt om ca 13.00 uur verwelkomd op de Hamshorst met koffie of thee en Twentse krentenwegge. Aansluitend kunt U kiezen uit diverse wandelroutes in een karakteristiek deel van het Dinkeldal, het Lutterzand. In dit unieke natuurgebied heeft het riviertje de Dinkel zich een weg geslepen door de stuwwal die tijdens de laatste ijstijd ontstaan is. U kunt kiezen uit wandelroutes langs de meanderende Dinkel, variërend van 3 tot 10 kilometer. Aan het eind van de wandeling wacht een welkomstdrankje en een drie gangen diner (excl. consumpties) bij Restaurant Florilympha in het Lutterzand.

De volgende dag brengen we U, na het ontbijt en voorzien van een lunchpakket, naar het station Oldenzaal voor een enkele reis naar Bad Bentheim in Duitsland. (denk aan uw paspoort!) Met behulp van een kaart en routebeschrijving loopt U het 19 kilometer lange Marskramerpad terug naar B&B de Hamshorst. Hier staat een verfrissend glas voor U klaar. Later volgt een all Inclusieve drie gangen diner. Voor of na het diner bestaat -als optie- de mogelijkheid om in de buiten sauna te relaxen; zie website.

Na het ontbijt op de derde dag wordt het arrangement beëindigd.

Prijs € 160,00 p.p. minimaal 2 personen. o.v.v. Twentelogies Inclusief: Twee overnachtingen met ontbijt. Lunchpakket ingrediënten (zelf het pakket samenstellen). Vervoer naar station Oldenzaal en treinreis naar Bad Bentheim. Gebruik van wandelroutekaart met route beschrijving. Twee (drie gangen) diners.