Over Twentelogies

Twentelogies zijn bijzondere kleinschalige overnachtingsadressen, zoals bed en breakfastlocaties in Twente waarbij u overnacht in een typisch Twentse sfeer. Authenticiteit, oprechte gastvrijheid en kwaliteit staan hierbij centraal. U overnacht bijvoorbeeld in een monumentale boerderij, een luxe hooiberg, een boerenlodge of een cultuurhistorische locatie. Een bed & breakfast (B&B) is gevestigd in het woonhuis of bijhuis van de eigenaren.

De B&B accommodaties zijn verdeeld in drie thematische keuzemogelijkheden: Landelijk Logeren, Logeren in de Stad en Bijzonder Logeren. Hoe verschillend de unieke accommodaties ook mogen zijn, ze staan allemaal voor gastvrijheid en een hedendaags comfort.

Wat krijg ik bij bed and breakfast?
Bed & breakfast (B&B) is hetzelfde als logies met ontbijt. U krijgt een goed ingerichte kamer, een opgemaakt bed en uiteraard een goed ontbijt.

 

Twentelogies is een onderdeel van het regionale merk 'Twente. Landgoed van Nederland.' De toegevoegde waarde van de activiteiten van Twentelogies richten zich op samenwerking. Naast de bundeling van kleinschalige Bed en Breakfastlocaties met een cultuurhistorische of voor de streek karakteristieke waarde, wordt ingezet op samenwerking met andere partijen met een regionale inkleuring. Denk bijvoorbeeld aan arrangementen, evenementen en/of streekproducten.

Twentelogies is opgericht op initiatief van het Twents Bureau voor Toerisme. Het primaire doel was de toeristische recreatie in de regio een positieve impuls te geven door kleinschalige logiesaccommodaties te stimuleren. Het Twents Bureau voor Toerisme zorgt voor een actief marketing- en PR beleid voor aangesloten accommodaties.

Twentelogies... Bijzonder, gastvrij!