Landelijk Logeren

Lekker wandelen in het groen, rust en ruimte! Heeft u behoefte aan absolute rust en ruimte? Een omgeving die uitnodigt om ontdekt te worden? Te voet, per fiets of te paard? Dan moet u zeker één van deze logiesaccommodaties en B&B's uitproberen. U logeert in of bij een boerderij, een authentieke bed and breakfast of op een knus landgoed, veelal gelegen in schilderachtige dorpjes en buurtschappen. Een omgeving waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan en waar zandpaden eerder nog regel zijn dan uitzondering. Een omgeving die rust uitstraalt en u tot rust laat komen. En voeg daar de gastvrijheid en het hedendaags comfort aan toe.

 1. B&B De Oale Zessprong

  B&B De Oale Zessprong

  Adres
  Boekelosestraat 155, 7548 AS Usselo

  Logeren in een stalletje? Baden in een bubbelbad, douchen en stomen in een stoomcabine? Een lekker Twents ontbijtje? Het kan allemaal bij Bed & Breakfast 'De Oale Zessprong' tussen Usselo en Boekelo.

 2. Erve Naatsboer

  Erve Naatsboer

  Adres
  Goormatenweg 45, 7586 RV Overdinkel

  Op de grens van Twente en Duitsland treft u Erve Naatsboer. De oprechte gastvrijheid en prachtige omgeving zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

 3. B&B In de Lindetuin

  B&B In de Lindetuin

  Adres
  Vroomshoopseweg 9, 7683 RH Den Ham

  B&B In de Lindetuin, is gelegen even buiten het historische brinkdorp Den Ham onderaan de Mageleresch en is omgeven door een grote tuin met veel zitjes om even bij te komen van de wandeling of van de hectiek van alle dag.

 4. De Pol

  De Pol

  Adres
  Meijersgaardenweg 4, 7481 RM Buurse

  De Pol biedt verschillende mogelijkheden om te overnachten. De Lodge is de nieuwste aanwinst op ons erf, een B&B geschikt voor 2-4 personen.

 5. Gastenboerderij De Ziel

  Gastenboerderij De Ziel

  Adres
  Deventerdijk 5, 7478 RR Diepenheim

  ‘De Ziel’ ligt op landgoed Westerflier. Op een korte afstand vindt u ook museumboerderij ‘Erve Brooks’, watermolen ‘Den Haller’ en de tuinen en rododendrons van kasteel Warmelo. En iets verderop ligt het ‘ landgoed Twickel’ in Delden.

 6. De Reggestee

  De Reggestee

  Adres
  Hancateweg-Oost 5, 7447 TL Hellendoorn

  Zoekt u rust, ruimte en comfort in een prachtig groene wandel- en fiets omgeving, gelegen aan de Regge, dan bent u hier aan het juiste adres.

 7. De Duivelshof

  De Duivelshof

  Adres
  Lossersestraat 79, 7587 PW De Lutte

  Ontdek Twente vanaf een van de mooiste plekjes van de streek. Laat je omringen door prachtige bossen en uitgestrekte heidevelden. Ervaar de echte Twentse gastvrijheid op een eeuwenoud erf. Kom logeren op De Duivelshof!

 8. Het Brook

  Het Brook

  Adres
  Schiltmanweg 8, 7591 PH Denekamp

  Bij Het Brook in Denekamp ervaart u optimale rust in een landelijke omgeving. Logeren op de boerderij en ontbijten met uitzicht over de weilanden.

 9. B&B Beuningen

  B&B Beuningen

  Adres
  Hassinkhofweg 2a, 7588 PB Beuningen

  Bij Bed & Breakfast Beuningen slaapt u in de voormalig inpandige potstal welke is omgetoverd tot prachtige B&B in Twente.

 10. B&B Enter

  B&B Enter

  Adres
  Bornerbroekseweg 14, 7468 RM Enter

  Net buiten het dorp Enter in een uniek natuurgebied van “De Regge” en “De Lee” ligt de woonboerderij van de familie Baan.

 11. B&B De Beekloft

  B&B De Beekloft

  Adres
  Beekweg 4, 7481 RG Buurse

  B&B De Beekloft ligt in natuurgebied “Witteveen", net buiten het dorp Buurse (gemeente Haaksbergen).

 12. B&B Bij Bakx

  B&B Bij Bakx

  Adres
  Koppelsbrink 44-46, 7622 CW Borne

  De Bed & Breakfast van Floor Bakx staat in het historische deel van Borne. De gastenkamer biedt veel privacy en de zonnige tuin is voorzien van fruitbomen en zelfs een zwembad.