Driedaags “Twaalf Twentse Tochten” arrangement

€ 180,- per persoon o.v.v. Twentelogies

Driedaags “Twaalf Twentse Tochten” arrangement

€ 180,- per persoon o.v.v. Twentelogies

Ontdek Twente op z'n best met de Twaalf Twentse Tochten van Truus Wijnen. Dit arrangement bevat twee wandelingen uit deze inspirerende gids.

Twaalf rondwandelingen, van 9 tot 19 km, verspreid over heel Twente geven een goed beeld van de vele aspecten van ‘het land tussen Regge en Dinkel’. Heidevelden, bergen, beken, glooiende akkers op eeuwenoude essen afgewisseld met statige landgoederen, oude boerderijen en cultuurhistorisch erfgoed. Twee van deze wandelingen kunnen gemaakt worden met B&B de Hamshorst als start en eindpunt. In een prachtig geïllustreerde en duidelijke gids van 112 pagina’s laat Twente-kenner Truus Wijnen u routes volgen langs verrassende weggetjes en paden. Bij reservering wordt deze gids u gratis toegestuurd en kan het “vooraf” genieten beginnen.

U wordt om ca 13.00 uur ontvangen met koffie of thee en Twentse krentenwegge. Vervolgens begint uw wandeling met de 15 km lange Duivelshof route. Bij terugkomst wordt u opgewacht met een verfrissing en kunt u genieten van een all inclusieve driegangendiner.

Na een luxe ontbijt waarbij u uw lunchpakket zelf kunt samenstellen wandelt u de volgende dag met een aanvullende routekaart 4 km naar de Wilmersberg, het startpunt van 10 km lange Elfterheurne route. De finish van de wandeltocht is het restaurant van Landgoedhotel De Wilmersberg waar u een gratis welkomstdrankje wordt aangeboden en een verrassingsdiner excl. consumpties. Na afloop van het diner hebt u de keuze om opgehaald te worden of de laatste 3 km naar de Hamshorst terug te wandelen.

De derde dag eindigt het arrangement na het uitgebreide ontbijt.

Prijs: € 180,00 p.p. minimaal 2 personen.

Inclusief:

  • Twee overnachtingen met ontbijt

  • Lunchpakket

  • Gids Twaalf Twentse Tochten

  • Twee driegangendiners

Twaalf Twentse Tochten arrangement verlenging: € 60,00 p.p.p.d. incl. lunchpakket. Indien gewenst gratis fietsen of vervoer naar en van het startpunt van een van de andere routes uit de gids.