Kuierarrangement

Prijs: € 130,- per kamer

Kuierarrangement

Prijs: € 130,- per kamer

Kuieren heeft in Overijssel, de tuin van Nederland, een dubbele betekenis, namelijk wandelen en praten. Wilt u op een prettige en informatieve manier door het Overijsselse landschap lopen, dan zijn kuierroutes iets voor u.

Kuieren door Twente

De kuierroute is een flinke wandeling van ongeveer 25 kilometer, met in de meeste gevallen een mogelijkheid om de route in te korten. Een uitgebreide toelichting en een gedetailleerde topografische kaart achterin het routeboekje wijzen u de weg. Deze kuierroute voert door vier waardevolle en vooral verschillende cultuurlandschappen. Langs de Regge, Lemelerberg, Archemerberg en Eerderachterbroek. In de eerste plaats zijn er schoolvoorbeelden van esdorpen te zien, bijvoorbeeld het kransesdorp Magele met boerderijen rond een bolvormig bouwlandcomplex: De Mageleresch. In de loop van de eeuwen ontstond in het westelijk deel van de agrarisch gemeenschap rond de kerk het dorp Den Ham.

B&B In de Lindetuin, is gelegen even buiten het historische brinkdorp Den Ham onderaan de Mageleresch en is omgeven door een grote tuin met veel zitjes om even bij te komen van de wandeling of van de hectiek van alle dag. De gastenkamer is ingericht voor 2 personen met eigen douche en toilet en een eigen ingang.

Inhoud arrangement:
- Twee overnachtingen
- Twee keer uitgebreid ontbijt
- Rugzak met streeklunch
- Routeboekje Kuierpad
- Magazine Landgoed

Optioneel:
- Fietshuur: €6,50 per dag
- 3-gangen verrassingsdiner bij restaurant Prosecco: €29,50

Prijzen: € 130,00 per kamer o.b.v. 2 personen (€ 75,00 o.b.v. 1 persoon)

Details: Bij boeking graag vermelden: Twentelogies