Dinkelpad arrangement

Dinkelpad arrangement

Ontdek het betoverende Dinkeldal en wandel een deel van de wandelroute van het jaar 2011: Het Dinkelpad.

Weldadig wandelen in het Dinkeldal
Er zijn maar weinig rivieren in ons land die zo’n mooi natuurlijk karakter hebben als de Dinkel. Niet zo vreemd dat langs de Dinkel een wandelpad is ontstaan. Vanwege zijn schoonheid en goede beschrijving is het Dinkelpad, samen met het Reggepad, uitgeroepen tot wandelroute van het jaar 2011.

Overnachten langs de Dinkel
Het Dinkelpad is in totaal 77 kilometer lang. Eén van de mooiste delen van dit pad voert u door de omgeving van De Lutte en door Beuningen (Dinkelo). Wie er voor kiest om in de omgeving van Beuningen de wandeling te beginnen - of te eindigen - kan vrijwel aan de Dinkel overnachten in B&B Beuningen.

Vervoer naar uw slaapplek
Langs het Dinkelpad zijn een aantal aantrekkelijke en kleinschalige overnachtingadressen. Kiest u voor overnachting in Erfgoed Bossem, dan is op afspraak vervoer mogelijk vanuit of naar B&B Beuningen en vanuit of naar Erfgoed Bossem. Vervoer naar uw vorige of volgende slaapplaats langs het Dinkelpad dus, waardoor u de auto kunt laten staan aan het begin of einde van de door u te wandelen route. Samen wandelen én samen reizen in één auto wordt daarmee mogelijk. Gezellig samen er op uit!

Prijzen van het Dinkelpad arrangement met overnachting en ontbijt in B&B Beuningen Voor 2 personen: Overnachting met ontbijt en lunchpakket voor onderweg, inclusief wandelroutekaart: € 99,00 (€ 49,50 per persoon)

Voor 4 personen: Overnachting met ontbijt en lunchpakket voor onderweg, inclusief wandelroutekaart: € 159,00 (€ 39,75 per persoon)

E bedbreakfastbeuningen@gmail.com
T 0541 - 29 78 87 B&B Beuningen
T 0541 - 22 13 92 Erfgoed Bossem