Vermelding op de site

Als bij uw accommodatie kleinschalig logeren, persoonlijk gastheerschap en kwaliteit centraal staat kunt u deelnemen met Twentelogies. Hiermee laat u de ‘echte Twentse gastvrijheid’ ervaren!

Als u lid wordt van Twentelogies, dan kunt u ook binnen het netwerk samenwerken in de ontwikkeling van arrangementen en activiteiten. Alle ondernemers in het Twentelogies-netwerk willen gezamenlijk het verschil maken en zijn ambassadeur van Twente.

Criteria voor uw accommodatie

  • Uw accommodatie is gevestigd in Twente.
  • De accommodatie is zoveel mogelijk afgestemd op de originele historie van het pand of de omgeving.
  • Het heeft een unieke, bijzondere sfeer of uitstraling die bijdraagt aan de aantrekkelijkheid van Twente.
  • Het sluit aan bij de uitstraling Landgoed van Nederland.
  • Oprechte gastvrijheid: De gastheer/vrouw ontvangt de gasten persoonlijk.
  • U of uw medewerkers zijn dagelijks beschikbaar voor vragen en/of service. De genoemde criteria gelden als richtlijnen. Uiteindelijke beoordeling voor deelname aan Twentelogies ligt bij het TBT.

Geïnteresseerd in Twentelogies?

Iedere logiesverstrekker die wil deelnemen aan het concept Twentelogies kan zich melden bij het Twents Bureau voor Toerisme. Na formele toetsing volgt een bedrijfsbezoek en wordt er geoordeeld of het logiesaccommodatie past binnen het concept Twentelogies.

Laat hieronder weten dat u geïnteresseerd bent in deelname aan Twentelogies met uw accommodatie. Wij kunnen u dan ook vertellen wat voor u de deelnemersbijdrage (per jaar) is.